0 In Ferie

“MOMS – det ser godt ud ..!”

“MOMS – det ser godt ud”, kom jeg til at svare, da Emilie sendte mig et billede af sin hotelmorgenmad på Kreta.

Sludder og vrøvl!

Jeg mener selvfølgelig MUMS …

Hvad hjertet er fuldt af 🙂

Selv om min ferie startede i går, sidder jeg søndag morgen på mit private hjemmekontor og laver moms-regnskab. Det er godt at få af vejen, inden jeg drager af sted på ferie i morgen. Det er ikke store tal jeg sidder og jonglerer med, men pyt med det. Lidt har også ret, når man skal være skatte-far kvit.

Men ellers startede vi som sagt årets 3-ugers sommerferie i går og weekendvejret har indtil videre været dejligt sommeragtigt. I dag har jeg 3 vigtige aftaler i kalenderen: Først en cykeltur med Baghjulets gr. D, så et møde med veninden og senere, hjem og se Tour de France i fjerneren. De cykler ind i Paris i dag, Jonas Vingegaard fra Danmark har kørt sig til en 2. plads i årets Tour og vi har fulgt ham og alle de andre danskere i samfulde 3 uger. Det er fantastisk!

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar