0 Udgivet i Fotografering

Mor, Emilie og Kongeskibet

Eller: “Nur mit Mutti”

I anledning af Hendes Majestæt Dronning Margrethes 80 års fødselsdag i dag, bringer jeg her på Helles Hyggeblog, mit minde fra Dronningens besøg i Middelfart i 1996.

Jeg havde en fridag, den dag og Emilie blev hjemme fra børnehave. Vi tog en tur ned til havnen for at se på dronningens Kongeskib. Jeg ville tage et billede af Emilie foran skibet, men hun ville ikke fotograferes. Så kom der tysk turist forbi. Han så på Emilie, og konkluderede (uden at forstå et ord dansk):

“Nur mit Mutti”

Så overtog han kameraet og tog ovenviste billede af Emilie og Mutti foran skibet.

Nikoline var iøvrigt travlt optaget andetsteds. Sammen med sin børnehaveklasse skulle hun nemlig ned i gågaden og flage for dronningen, som var i Middelfart i anledning af byens købstadsjubilæum.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar