0 Udgivet i Hverdagen

Morgen efter en nat med mareridt

I nat havde jeg mareridt. Det handlede om død og kræftsygdom og mennesker jeg elsker. Jeg måtte sunde mig længe, da vækkeuret ringede.

Hvorfor fik jeg dog mareridt?!

Var det pga. for meget salt i aftensmaden?!

Var det pga. det svære bestyrelsesmøde mandag aften, som trak ud indtil midnat pga. ubehagelige og principielle problematikker, der smertede mit foreningshjerte?

Eller var det pga. den ubehagelige henvendelse fra en sælger, som jeg fik ind i min stue, sidst på eftermiddagen. Han vakte minder om en psykopatisk skolekæreste jeg havde engang, som også tog hævn over mine afvisninger …

Jeg ved det ikke …

Men for en sikkerheds skyld starter jeg denne torsdag med en udrensningskur bestående af havresuppe og urtete.

Og så slutter jeg fred med, at jeg i hvert fald fulgte mit store foreningshjerte, mandag midnat.

Og ikke mindst trøster jeg mig med, at den psykopatiske skolekæreste har været død og borte i mange år og ikke kan genere mig mere og at tøsesure sælgere under alle omstændigheder ikke er værd at gøre forretninger med.

Også en rigtig god torsdag, til jer der ude.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar