0 In Haven

Morgenkaffe på terassen

Feriens dag 1. Jeg drikker morgenkaffe på terrassen, mens jeg lytter og ser.

Jeg lytter til den fjerne og (her i byen) allestedsnærværende summen fra trafikken på Den Ny Lillebæltsbro. Selv under corona lockdown var den aldrig helt væk. Vi er skåret igennem af en motorvej. Jeg har (på nær 10 år) boet under broen hele mit liv … i hvert fald siden den åbnede i ’70.

Klip fra min fars smalfilmskamera.
Mig til højre. Broen øverst. Klik på billedet og se hele filmen fra 1975.

Jeg lytter også til fuglene. Der er mange, for mellem broen og mig ligger de 122 hektar Staurby Skov som et lyddæmpende tæppe. Så jeg KAN høre fuglene og broen er jeg vant til at abstrahere fra.

Og jeg ser på min lille rækkehushave, hvor hækken aldrig rigtig har fået fat. Men JEG har sat mit Helle-præg på de 50 kvadratmeter. Se hvor det blomstrer i rosa og pink.

Inden jeg satte mig ned med min morgenkaffe, sendte jeg Kaj af sted på cykel. Destination Tilst. Senere henter jeg ‘besserne’ og fragter os i Troc’en samme vej. Nikoline har inviteret til fødselsdag.

Men først kaffe. Morgensummen. Stilhed. Og sommerferienydning.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Eneste tunge overvejelse

Alting er anderledes i sommerferien - også vores cykelture. Der møder ikke så mange op som vanligt og vi kører uden turleder. I går kom jeg med på en sammenlagt B-C-D-E...

Close