0 In Familie

Mormor og morfars grav

Dagens Picnictur gik til Vissenbjerg. Depotetstopppet var placeret på en dejlig solrig plet ved siden af kirken. Jeg benyttede lejligheden til at besøge min mormor og morfars grav.

Og den måtte jeg lede længe efter. Jeg mener ellers bestemt jeg har været der siden orkanen i 1999 væltede de store træer, men jeg genkendte slet ikke stedet da jeg fandt stenen.

Og den har iøvrigt en særlig historie, for den store sten stod nær indgangen til gårspladsen på min mormor og morfars gård i alle de mere end 50 år de havde ejendommen, og endte altså med, at blive deres gravsten – så vidt jeg husker, efter min morfars ønske.

En dejlig fredfyldt plet. Men ellers siger det mig ingenting at besøge sådan en grav. Det er ikke der minderne om min mormor og morfar er for mig.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar