1 In Motionscykling

Mors egen dag

Glædelig mors dag, skriver Google til mig, da jeg kigger forbi her til morgen.

mors dag

Emilie har spurgt hvad jeg ønsker mig. Jeg svarede, at jeg ønsker mig 2 søde piger og en dejlig mand. Og spar så lommepengene til ferien på Sunny Beach om nogle uger, Emilie, i stedet for at bruge dem på blomster, bare fordi én eller anden smart forretningsmand har fundet på, at folk skal gå ud og købe gaver til deres mor i dag.

Mor her glæder sig til at fejre sin dag i Grejsdalen. Og sådan her står bil og cykel klar i garagen. Cyklen er velsmurt og klargjort.

Det er den dejlige mand der står bag den service. Så er man sgu da forkælet. 🙂

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Touborg
  10. maj 2009 at

  Hvor lækkert, rigtig god tur. Ruten ser spændende ud. 🙂

 • Skriv et svar

  Read more:
  Stemninger fra en mandag i Barcelona

  Stemninger fra en mild mandag og en dejlig første dag i Barcelona. Solskin og 20 graders varme. Udvalgte seværdigheder. I aften skal der kokkereres hjemme i lejligheden og vi har...

  Close