1 In Motionscykling

Mors egen dag

Glædelig mors dag, skriver Google til mig, da jeg kigger forbi her til morgen.

mors dag

Emilie har spurgt hvad jeg ønsker mig. Jeg svarede, at jeg ønsker mig 2 søde piger og en dejlig mand. Og spar så lommepengene til ferien på Sunny Beach om nogle uger, Emilie, i stedet for at bruge dem på blomster, bare fordi én eller anden smart forretningsmand har fundet på, at folk skal gå ud og købe gaver til deres mor i dag.

Mor her glæder sig til at fejre sin dag i Grejsdalen. Og sådan her står bil og cykel klar i garagen. Cyklen er velsmurt og klargjort.

Det er den dejlige mand der står bag den service. Så er man sgu da forkælet. 🙂

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Touborg
  10. maj 2009 at

  Hvor lækkert, rigtig god tur. Ruten ser spændende ud. 🙂

 • Skriv et svar

  Read more:
  Føs’dag i kalenderen

  Der er føs'dag i kalenderen  i dag <3 For det ikke skal være løgn, bruger fødselsdagsbarnet og jeg aftenen til noget så "romantisk" som et Borgermøde om brugen af Staurby...

  Close