6 In MTB by Night

MTB by Night

Det kan da godt være, jeg gør noget i aften, jeg fortryder. I så fald, er det ikke første gang.

Men jeg har besluttet mig for, at deltage i et cykelarrangement, der hedder "MTB by Night". Det er motions- og træningsarrangement i vores klub, hvor man skal cykle på en 4 km lang rute i en time.

Hvor mange runder man så når, er op til den enkelte selv. Man kan stoppe når man vil.

Faren ved sådan noget med MTB rundstrækninger er altid, hvis ruten er så smal, at dem der kommer bagfra ikke kan komme forbi os, der kører langsomt. For ikke at være til gene for dem der skal hurtigt frem, risikerer sådan nogle som mig, at komme til at stå i et krat og "holde til højre" for de bagfra kommende, og så får man jo ikke cyklet så meget.

Det kan være temmelig stressende.

Men nu prøver jeg altså. Jeg kan nemlig godt li' at cykle på min mountainbike og udsigten til at tilbringe en onsdag aften i januar på min mountainbike, i stedet for på min sofa – lokker voldsomt!

Jeg har altid den der pirrende angst/spænding, når jeg skal deltage i MTB arrangementer, for det er her jeg har fået flest cykelmæssige øretæver. Lad være med, at spørge mig, hvorfor jeg så ikke bare holder mig væk. Jeg kan ikke svare.

Og dog …?

Jeg er motionist og tilhænger af motion for alle. Jeg synes det er lysten, der skal drive værket. Jeg er medlem af en af Danmarks største motionscykelklubber og jeg holder stædigt fast i, at der skal være plads til at være en småfed MTB motionist som mig.

Så … måske derfor.

Nu håber jeg bare det holder tørvejr i aften.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Annette i Barcelona
  17. januar 2007 at

  …hehe Helle, naar jeg indimellem har laest paa din blog om cykelruter og cykelture… saa tror jeg ikke at du er den der staar i krattet i hoejre side af vejen og venter paa at poeblen er kommet forbi… Jeg ser for mig at du er den der raeser afsted og de stakkels “nybegyndere” maa holde til side saa du kan komme forbi paa din 3 runde… ;-D

 • Reply
  helle
  17. januar 2007 at

  Njanajj – ikke på Mountainbike. Jeg er en piveskid, når jeg ikke har fast asfalt under dækkene.

 • Reply
  Mads
  17. januar 2007 at

  Held og lykke og god fornøjelse. Nu har jeg faktisk aldrig prøvet MTB – kun landevej, men jeg kan godt forestille mig at på en smal 4 km rute kan man godt blive indhentet af de hurtige der kommer bagfra efter at have taget en runde på én. Jeg husker det selv fra min løbekarriere. Det var altid klogest at lade de hurtige komme afsted foran én.
  Men der skal være plads til alle, sådan er det!

 • Reply
  Moster Tulle
  17. januar 2007 at

  God fornøjelse (når du nu synes det ER en fornøjelse af køre rundt i sjap i mørke på en vinterdag 😉

 • Reply
  Lizelotte
  17. januar 2007 at

  Jeg tror faktisk stierne er rimeligt humant brede mange steder.

 • Reply
  helle
  17. januar 2007 at

  Uha, det lyder godt. Vil du med?

 • Læg en kommentar