1 In MTB

MTB i april

I de 7 år, jeg har haft mountainbike, har den stået ubrugt hen i garagen fra ultimo marts til primo oktober. I år er første gang nogensinde, at jeg cykler MTB i skoven i april!

Og sikke dog en forskel der er på, at opleve de mudrede stier vi færdes på vinteren igennem, på en forårsdag i april. I dag cyklede vi to timer i solskin, til lyden af fuglefløjt og med udsigt til bøgeknopper, der er ligeved at springe ud. Wow!

I år er simpelthen første gang nogensinde, at der findes et MTB hold, der cykler i skoven på et niveau, jeg kan være med på. Det er rigtigt dejligt.

Det værste ved at cykeltræne 4 gange om ugen, det er den evige træthed. Ganskevist er jeg træt på den fede måde, men det bliver strygetøjet og kalken i brusekabinen og nullermændene under bordet jo ikke “ondoleret” af. Det bliver en fredag aften i afslapningens tegn. Ajjjj, hvor jeg allerede glæder mig.

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Heidi Verity
  17. april 2010 at

  Ville ønske jeg kunne få samme forhold til mountainbike..men den trækker slet ikke i mig..heller ikke i skoven. Så snart vejene er klar til racer….ja så ser mit hjem pudsigt nok ud, nøjagtig som du skriver! Jeg overvejer faktisk bare at skaffe mig de kunstige planter 😛 selv dem jeg lige havde købt for 14 dage siden lider under jeg (som dig kan jeg læse) har trænet 4 gange i ugen..og er ramt af det syndrom..du ved hvor man går kold kl 21:00 hvis den da nåede at blive så mange. Men fed trætheds fornemmelse..efter det endelig er muligt at komme ud!

 • Leave a Reply

  Read more:
  Faster Kreativ

  For katten da - jeg skal i seng! Kl. er lidt over 22 og vækkeuret ringer kl. 04.50 i morgen (jeg skal op at svømme). Men jeg har ikke tid...

  Close