2 In MTB

MTB tur til Tørskin

Den 3. januar i år havde jeg en 1. klasses cykeldag ved Egtved i 17 graders frost. Bagefter gik jeg hjem og lavede et blogindlæg, som affødte forskellige kommentarer, bla. én fra Finn i arrangørgruppen, som tilbød at vise os rundt deroppe på en solskinsdag.

Den indbydelse tog jeg imod og i dag fandt turen sted.

Vi mødtes 22 MTB ryttere fra hhv. Billund Cykelmotion og Baghjulet ved Tørskin Grusgrav kl. 10 i dag. Det blev til 3 fantastiske timers MTB cykling rundt i et fuldstændig unikt stykke dansk natur. Herunder er det vores turleder, der skuer ud over området. WOW – sikke en udsigt!

Jeg havde som sædvanlig mit kamera i baglommen. Tempoet var behageligt, så der var overskud til at fotografere og nyde solskinnet.

Min gruppe cyklede 30 kilometer og vi blev systematisk ført rundt til områdets seværdigheder – herunder gør vi holdt ved endnu en flot udsigtspost.

Har man sagt “udsigt” har man samtidigt sagt bakker – masser af bakker. På billedet herunder, fik jeg skudt den hurtige gruppen nede i dalen.

Godt kørt, HyggeHelle – og så på dine trætte ben. Jeg er ganske godt tilfreds med mig selv.

Jeg kan føje en GOD MTB oplevelse til porteføjlen og som mine flittige læsere ved: Gode MTB oplevelser, dem samler jeg på. Jeg skal huske at sende Finn og BICM en stor tak for den.

Så for syv sytten. Nu skal jeg IGEN hen og restituere 5 kvarter i timen.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Finn
  24. april 2010 at

  Selv tak. Vi havde også en god dag. Og for nogen fra os var det også første gang de så det hele.

  Må dog indrømme at jeg var meget i tvivl da jeg så en dame med nylon strømper på. Det havde jeg godt nok ikke set før til en mountainbiketur.

  Finn

 • Reply
  Helle
  25. april 2010 at

  Hi – hi. Knæ-“nyloner” under knickers kan anbefales på denne årstid, hvor det endu er for koldt til “et stykke med bart” 🙂

 • Leave a Reply

  Read more:
  En frø i hjemmestrikket badedragt

  Apropos den der gamle arbejdsplads, hvis tidligere domicil jeg forvildede mig ind på forleden aften. Og hvor minderne myldrede frem, da jeg stod der, hvor mit skrivebord i sin tid...

  Close