4 In Vejret

Nødtørftig glatførebekæmpelse

Emilie og jeg holder nødtørftig vores fortorv farbart i ét spor – selvom min ryg ikke er glad for sneskovlearbejde (klem sammen om transversus abdominis og gå ned i knæ, fru Stougård, så klarer selv diskussvage rygstykker tung glatførebekæmpelse!).

Emilie synes mere det er hårdt for spaghetti armene.

Og efter en uge uden bil, skulle jeg i dag blive kørende igen. Prisoverslaget på Nikolines traffikskade, har jeg allerede haft 4 dage til at sunde mig over. Det skal nu gøre godt at få bil igen, for køleskabet er gabende tomt og jeg begynder at frygte for families overlevelse, hen over weekenden. Sneet inde og uden havregryn!

Den planlagte juletur til Kolding storcenter i morgen er aflyst. Jeg kører ingen unødvendige bilture i det vejr. De sidste julegaver bliver også købt lokalt.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Merete
  18. december 2009 at

  Hvorfor er køleskabet gabende tomt?
  Man kan da sagtens handle lidt selvom man ikke har bil til rådighed… kan man ikke?? 😉

 • Reply
  helle
  19. december 2009 at

  VI bor laaaaangt væk fra nærmeste butik … 🙁 Og det er jo ikke engang til at cykle, i disse dage …

 • Reply
  Merete
  19. december 2009 at

  Ved skam godt hvor i bor henad, men altså… livet går da ikke i stå bare fordi man ikke har bil eller kan cykle pga vejret. Vi andre går rundt til de ting vi skal 😉
  (Kan ikke lige lade være med at stikke til dig)

 • Reply
  Helle
  20. december 2009 at

  Jamen – jeg har eller rigtignok også gået mange kilometer i denne uge, synes jeg …. og jeg har kun købt varer med lav vægt og volumen 🙂

 • Læg en kommentar