0 In Cyber-livet

Nørde-aften

Jeg var lidt spændt, da jeg ankom til Scannet her til aften. Gad vide, hvad det var for en Nørde-aften, jeg havde meldt mig til?

35 deltagere var mødt op til Joomla User Group Kolding – lidt flere mænd end kvinder og generelt modne mennesker. Aftenen startede med et indlæg ved Jesper, som fortalte lidt om SEO optimering. Kendt stof, men fint med noget repetition – jeg har et par hængepartier, jeg skal hjem og have samlet op på.

Næste indlæg stod John for. Han skulle fortælle om installering af WAMP server og opsætning af Joomla på samme. Øhhh – temmelig teknisk. John “tegnede og fortalte” – klik, klik, klik – og BANG!!! – meeeeega databasefejl. Installationen virkede ikke og John måtte runde forelæsningen af, uden at få skidtet op at køre. Lidt synd.

Indimellem kaffe og kage og sandwich og sparring med de andre deltagere. Det der med at netværke med andre omkring det her, det er DET jeg håber vil give noget. Hvor har jeg tit siddet i situationer, hvor jeg har manglet nogle at spørge til råds.

Næste møde bliver afholdt i Fredericia, hvilket affødte vild protest fra én Koldingenser på cykel. Pjat – man kan da sagtens cykle fra Kolding til Fredericia i april.

Hooold op, hvor var jeg træt, da Kenneth og jeg kørte hjem kl. 22.

Da vi trillede ud af parkeringpladsen bemærkede jeg, at der stadig sad folk og arbejde på kontorerne hos Scannet!

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar