0 In Sikker på cykel?

Når vi tror, at ingen kigger

Den anden af de 2 nye, jeg var turleder for i aftes, var ganske vist ny i Baghjulet, men kendte en del til cykling. Han havde fulgt sin dreng i Middelfart Cykel Club som med-cyklende far og træner og havde kørt drengen land og rige rundt, for at køre licenscykelløb. Sønnen var imidlertid holdt op med at cykle og nu nød faren at komme i form for sig selv.

På vej hjem fra vores tur kører vi ind mod Kauslunde ad en lille landevej. Jeg kender stedet rigtig godt. Jeg har bl.a. kørt torsdagsintervaller der, sammen med Kaj her i foråret.

Det er et af Kajs “spurtstykker”.

Og mens vi cykler der, bliver vi overhalet af vores 16 klubkammerater i gruppe C. De kommer bragende uden om os og jerner af sted foran os.

De kører indianerløb!

Jeg ligger heldigvis inderst. Jeg har før set gr. C styrte, når de overhaler gr. D. Og så siger ham den nye lige stå stille, frem for sig selv, mens han betragter kørslen foran os:

“Jeg troede egentlig, den gruppe der kørte mere disciplineret? Når jeg tænker på, hvad vi siger til børnene …. “aldrig køre mere end to-og-to” …. “aldrig overskride midterlinjen” …. “når I kører løb, på lukket rute så … men til træning? Aldrig!””.

Ha! Han er ny her, tænkte jeg.

Men jeg skulle ikke have sagt noget. Hvis jeg ikke havde meldt mig som turleder, kunne jeg nemt at ligget med derhenne.

Så meget, for “Go Stil” og fælles statements og generalforsamlinger med debatter om at gå foran med gode eksempler og billeder der skal fjernes fra hjemmesider, fordi nogen ligger 3-og-3. Jeg må indrømme, at det ser voldsomt ud udefra, det der …

Men der var jo ingen der kiggede?

I går var bare min 3. cykeltur med Baghjulet i år. Jeg har for første år i 20 “itankesat” i mit stille sind, at jeg snart er færdig med det game her.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar