2 In Søvn

Natteroderi

"Arrgghhh", stønner min kollega og synker sammen hen over tastaturet. "Klara har skrubbet rundt imellem os i nat og holdt os vågen. Jeg er trææææt …".

Jeg sender et medlidende blik til den unge far.

Et kort øjeblik overvejer jeg, at fortælle ham, at vores datter også har "skrubbet rundt imellem os i nat og holdt os vågen". Hun er ikke 1. Hun er 17. Og så var hun endda ikke engang fysisk til stede! Det er nemlig ikke nødvendigt, at være fysisk til stede i disse mobile sms-tider – Skriv, og du skal få svar. Straks.

Men nej. Jeg gør det ikke.

Hvorfor dog tage modet fra en ung far, som har håbet i behold? Altså håbet om, at det hele nok bliver lidt lettere, når datteren bliver større.  🙂

Nå – Kaj og jeg vågnede altså med poser under øjnene på størrelse med sække, her til morgen. På arbejde skulle vi jo, vi har nemlig ikke efterårsferie.

Ved morgenbordet overvejede vi en ondskabsfuld hævn. Datteren sov hos en veninde. Vi kunne jo sende en sms kl. 06.00 (he-he). Jeg kunne f.eks. spørge: "Hvor er min hårlak?!". Det ville være virke helt realistisk (gnæg-gnæg). Og så kunne jeg skrive:

"… åhhhh – sov du?? "Det kunne jeg SGU da ikke vide"!". (mua-har-har-har)

Men nej. Vi gjorde det ikke. Jeg kender nemlig min datter godt nok til at vide, at HUN sætter mobilen på lydløs, når hun vil sove. På det område, er HUN meget klogere end sin mor og far.

Hav en rigtig god onsdag derude.  🙂

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  maria fra blogger
  18. oktober 2006 at

  Tænk!Min datter hedder skam også Clara og laver ballade mange gange om natten. Hun har dog den meget lille undskyldning, at hun kun er 5 mdr. Men hold op hvor bliver man træt alligevel:-)

 • Reply
  Susan
  18. oktober 2006 at

  Hihi Helle.
  Jeg laerte at falde i soevn i det oejeblik jeg laegger hovedet paa puden for laenge siden, faktisk da Cathrine var 3-4 mdr. gammel.
  Jeg taenkte nemlig at som smaa holder boernene os vaagne fordi de skal have vand, har mareridt etc. Naar de bliver stoerre holder de os vaagne fordi de ikke er hjemme og selvom de maaske ikke sender SMS’er saa kan jeg forestille mig at jeg vil ligge vaagen og lytte efter hvornaar hun kommer hjem, saa jeg erkendte at jeg nok ikke ville faa en fuld nattesoevn foer hun flytter hjemmefra, og det hjalp, saa kunne jeg falde i soevn lige med det samme.
  At det saa ikke helt passer, jeg faar hele nattesoevne nu, det er jo bare ren bonus 🙂

 • Læg en kommentar