2 In På skrump

Ned mod “normalt-for-fed”

Men ellers så går det helt godt med vores “back to normal”-slankeprojekt – Kajs og mit. Vi tabte flere kg. den første uge efter Mallorca og bevæger os langsomt ned fra “alt-alt-for-fed” til bare “normalt-for-fed” . Det er mig, der står for aftensmaden for tiden, og  jeg sørger for masser af grønsager og koldt postevand.

Og så spørger jeg interesseret ind, til hans madpakke. Hvad fik han, at spise i kantinen i dag. I går lød svaret: “Friturestegt fiskefilet, leverpostej og rullepølse”.

“Hvad er det, for en slankemenu?!”, spørger eksperten her så. Hvorpå han tilføjer: “Jamen, jeg fik også lidt salatblade til”.

Derefter tog jeg som bekendt til gymnastik og jeg tog cyklen, for jeg kan cykle, så jeg cykler! Det er en gave, at kunne transportere sig selv til cykels igen. Og det passede ham godt, for så kunne han tage bilen ned i Kajakklubben (der er vist også 800 meter).

Vel hjemme fra gymnastik lå jeg på sofaen med min appelsin, da Kaj kom hjem fra roning. Han satte sig til rette, med et stort måltid brød (kulhydrater!) og ost (protein!), som han skyllede ned med kakaomælk. Han havde jo været ude at dyrke sport! Nu skal det sgu ikke undre mig, han smider sine kg hurtigere end jeg smider mine!!

I nat viste de første symptomer på hunger sig hos mig. Jeg kunne ikke sove igennem – og det ved enhver mor jo, det er lige som babyerne – de sover ikke igennem, når de ikke får nok at spise i løbet af dagen.

Nu er det morgen og jeg har indtaget mine 50 gram grovvalsede havregryn med 2 dl. minimælk og er frisk (øm i mavemusklerne fra i går) og klar til denne sidste dag i august 2010 🙂

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anja
  31. august 2010 at

  Kigger med en gang imellem her, synes her er så hyggeligt 🙂 Ville bare fortælle dig at du sagtens burde kunne spise 1 hel stor deciliter havregryn med minimælk, og tabe dig fint alligevel. Det vigtigste er, at du ikke sulter – spis hellere flere små ting i løbet af dagen. Har du set http://www.madlog.dk? 😉 Og bliv endelig ved med at skrive så hyggeligt 🙂

 • Reply
  Helle
  31. august 2010 at

  Tak – og tak for tippet. Ja, jeg har godt set madlog.dk.

 • Læg en kommentar