1 Udgivet i Motionscykelløb

Nedtælling til Odense-København

Jeg har købt en afbudsbillet til Odense-København! Gudhjælpemig …..

Løbet er om 19 dage. Jeg skal i form og det kan kun gå for langsomt.

Træningskalenderen siger 2.999 km siden 1. januar og det selvom jeg har holdt 6 ugers pause efter kravebensoperationen. Det er egentlig kun omkring 1000 km mindre end jeg plejer at have kørt, på dette tidspunkt af året. Så det er fint nok …

Jeg skal helst køre 200 kilometer om ugen, de næste 3 uger. I sidste uge kørte jeg 200 km på 3 dage – liiiiiiiiige tæt nok. Så hurtigt kan jeg simpelthen ikke restituere.

På onsdag glæder jeg mig til at komme ud at træne med pigerne fra Fredericia Cykelklub (med hvem jeg har fået lov at slå følgeskab til Odense-København. Det er nemlig én af deres, jeg har købt afbudsbilletten af).

Foreløbigt er det kun mandag.

Dermed hverdag igen.

Jeg er tilbage på kost- og træningsplanen, som i dag dikterer 1000 meter svømmetræning og et proteinrigt morgenmåltid. Begge dele er overstået inden kl. 7.00.

Andre blogindlæg

1 Comment

  • Svar
    Kirsten
    13. august 2012 at

    1000 km. Gisp. Godt jeg ikke skal løbe det på få uger… 😉

  • Læg en kommentar