0 In Hygge

Next stop Bad Segeberg

Lørdag aften var vi heldige at have en middagsinvitation. Værtsparet havde lavet pølser og vi skulle prøvesmage.

Der var hjemmelavede Frankfurtere, baconpølser, chorizo samt værtens egen sydeuropæisk inspirerede krydderpølse efter selvudviklet opskrift. De smagte fantastisk efter en tur på grillen og fik selskab af en flok special øl (jeg holdt mig til de alkoholfri).

Efter middagen planlagte vi en koncerttur sammen til maj. Vi købte billetter til Bad Segeberg Open Air. Vi skal opleve bandet Santiano. Så er der en musikoplevelse af se frem til igen. Dejligt 🙂

I morges havde Kaj hovedpine og valgte en dag på sofaen. Under morgenmaden modtog jeg en snap fra Emilie. Hendes første træningsession til Royal Run 10. juni er i hus. Selv trak jeg i alt mit mest vandtætte vintertøj og snuppede en tur på Cube-biken. Det blev en VÅD omgang, men jeg fik da 40 kilometers basistræning i hus.

Vel hjemme fik Cube biken en tur med haveslangen. Indenfor holdt Kaj sin aftale med sig selv (sofasøndag). Jeg lavede en tunsalat til frokost og brugte et par timer på at få varmen ud i tæerne igen.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar