0 In Arbejdslivet

Nikoline overmander en røver …

Sikke dog en dramatisk historie, Nikoline fortalte mig her til aften. Hun har haft en dramatisk arbejdsdag: Hun har været oppe at slås med en butikstyv!

Eller, måske skulle man snarere kalde ham en røver, eftersom han – før Nikoline overmandede ham – havde væltet hendes chef omkuld.

Det startede med en mistænkelig kunde. ”Jeg skal bruge én heroppe i civil”, kaldte Chefen og Nikoline forlod sit kontorarbejde og gik op i butikken, for at holde øje med kunden.

Når kollegerne pludselig ser Nikoline gå rundt i butikken i civil og med en indkøbskurv over armen – så ved det godt, at der er noget i gærde og at de IKKE lige skal gå over til hende og sige: ”Hvad søren? Har du allerede fri!?”.

Så Nikoline fulgte den mistænkelige kunde rundt i butikken og så ham stikke tyvekosterne ned i sin rygsæk, hvorefter han gik mod kassen.

Samtidigt med at Nikoline slog alarm, gik tyven selv i alarmen (for varerne er jo mærkede). Han løb mod udgangen, hvor han altså blev stoppet af chefen, som godt lige ville snakke med ham. Tyven væltede chefen omkuld. Og så var det, Nikoline satte efter tyven og overmandede ham ude på gaden.

I hvad der føltes som evigheder, tumlede Nikoline med røveren – indtil chefen kom på benene og kollegerne kom til undsætningen. Over højtalerne blev der kaldt: ”100 til kundeservice”.

Den kode betyder, at ALLE chefer – da-da-daaaaaaaa – den store slagterchef, dem alle sammen – kommer FLYVENDE som Supermænd. Nikoline kunne slippe røveren og gå ned i personalestuen, hvor hun satte sig ned og ……pyyyyyyh, hendes puls var høj, og der blev ikke rigtig lavet mere den dag.

Så kom politiet og der var afhøringer og de så dramaet på overvågningskameraet. Bagefter er der brug for at snakke og helst også grine lidt af det hele.

Sikke et drama!

Hold kæft, jeg synes jeg har en sej datter!

”Var du ikke bange?”, spurgte jeg hende. ”Næ”, sagde hun. ”For jeg havde øjenkontakt med ham. En 22 årig Litauer og han så endnu mere bange ud selv. Det her, var ikke noget, han var vant til” …. For pokker, det er jo nærmest sørgeligt.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Flyttekasserne pakkes

I dag fik Nikoline nøglen til sin nye lejlighed og i aften pakker vi flyttekasser. I morgen har hun sat sine (mandlige) venner med de største overarmsmuskler stævne. Kasser og...

Close