0 Udgivet i Det gør mig glad

Nordic Yoga Festival 2022

Kan godt ske jeg bliver lidt øm i kroppen i morgen. Jeg har nemlig været til Yoga Festival i dag for 3. gang i mit liv.

Og hvordan kan man være så heldig, at opleve hedebølge til 3 Yoga Festivals? Det er mig ubegribeligt. Ubegribeligt heldigt! Yoga festival i guds fri natur gøres nu bedst, når vejret er varmt og skyggen vidunderlig, så man ikke fryser på sin yogamåtte. Jeg kan da slet ikke forestille mig sådan en dag i regnvejr.

Jeg startede dagen i Måneteltet med en times Sanselig Yin Yoga med Anne Goncalves. Yin Yoga er rolige, liggende øvelser (det giver et bouncy bindevæv), så det var lige til at holde til og så var man i gang. Yeeaaarr. Det bliver godt det her. Hvor lækkert at være her igen i Hindsgavls smukke omgivelse. Og i år havde jeg selskab af Lise, som jeg havde lokket med. Kaj var Karma Yogi (hjælper) igen i år.

Lise anede ikke hvad hun havde købt billet til. Hun gjordet det bare, fordi hun gerne ville være sammen med mig, så det var fedt at se at hun var TOP-begejstret for arrangementet.

Efter Anne Goncalves klasse tog jeg med på Walking Meditation med Hanne Ravn. Og sikke en meditativ kulisse, at opleve det i, med sejlskibene der gled forbi i Fænøsund. Stilhed og fuglefløjt i Hindsgavls have.

Herefter var der frokostpause for alle deltagere. I år var maden inkluderet i prisen, så alle spiste samtidigt – et sundt måltid (godt for kuren) nydt til et “Gong bad” (det er noget med klangmeditation, for jer der ikke ved, hvad et “Gong bad” er.

Dernæst valgte Lise og jeg klassen “Spis som en Yogi”. Den synes vi nu var lidt tam. Katrine Tuborgh kørte en meditation af på os, mens hun snakkede om mad. Bagefter listede flere diskret af, mens der var meditative smagsprøver på frugt og urter. Katrine gik i gang med at promovere sin kogebog og Lise og jeg luskede et smut ned til stranden og kiggede på Sub Yoga. Da vi kom tilbage på pladsen, sad Katrine tilbage med nogle Fans. “Det var da en KÆMPE succes, det her“, sagde Katrine selv om sin yoga-session. “Det er fordelen ved at evaluere på sig selv”, hviskede Lise syrligt til mig. Men dejligt var det da, at yoga-læreren selv var så begejstret for sin egen indsats.

Nå …. videre til næste klasse: Flow Yoga med Ann-Charlotte Monrad.

NU blev det hårdt for mam-Helles stive krop. Efter 3 lette sessioner kom jeg nu ud i nogle krævende stillinger. Kroppen var brugt bagefter – dejligt der er en halv times pause mellem hver yoga klasse.

Dagen fløj af sted. Varmen bagte.

Vores aller sidste yoga-klasse blev “Smidige hofter og skuldre” med Michael Bjerrum. Shit! Det var hårdt. Lise listede af og skiftede til “Healing og meditation” med vivi Schmidt i Måneteltet. Men jeg blev og gennemførte Michaels klasse i Solteltet og bagefter var jeg nu glad for at klokken var 17 – ikke mere hård yoga til mig i dag.

Der var 300 deltagere i år og dem der blev til den “bitre ende” sluttede i rundskreds og takkede hinanden for en god dag. Maria fra arrangørgruppen græd af glæde over at dagen kunne gennemføres og var gået så godt, efter 2 år med Corona-aflysninger.

Nordic Yoga Festvial 2022 var slut for i år. Sikke en dejlig dag og hvor var vi trætte i krop og hovedet, da vi landede hjemme. Her mødtes vi med Kaj, som var færdig med sit hjælperjob. Vi spiste rugbrødsmadder sammen med Lise, inden jeg kørte hende til toget og hun tog hjem.

Det har været en ualmindelig tætpakket og aktiv weekend. Koncert med Rikke Thomsen på Lillebælt Værftet fredag aften, Tour de Vestfyn fotografering i går og Yoga Festval i dag. Det er lige før det er helt rart, at man skal på arbejde i morgen, så man kan slappe lidt af 😀

Med afslutningen på Nordic Yoga Festival er den sidste, af de 3 events jeg har haft købt billet til, gennemført (de andre var Tour de Storebælt og Landsstævnet). Nu har jeg ikke flere events på programmet denne sommer.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar