0 In Svømning

Nordiske mesterskaber

Vi skyndte os at spise vores morgen-rundstykke i dag. Vi ville forbi Middelfart Marina og se Nordiske Mestre i Open Water svømning. Det kan vi nemlig også, her i Middelfart.

Juniorerne skulle dyste i dag. Der var ikke mange, der stillede til start. Vandet var 18 grader varmt og det var (efter sigende) varmere end luften.

Uf – det blæste en stiv kuling. Der var heller ikke mange tilskuer. Open water svømning er egentlig heller ikke særlig publikumvenligt. Man skulle egentlig også vide det, for at ane, der Middelfart danner rammen om et Nordisk Mesterskab i dag.

Anyway. Vi frøs og tog hjem før vinderen kom i mål. Jeg har ikke kunnet finde ud af, hvem af juniorerne der blev Nordisk Mester i formiddags.

Det begyndte at ØS-regne. Igen. Herligt. Jeg havde nemlig planlagt en eftermiddag på hjemmekontoret og jeg synes som bekendt dansk regnvejr egner sig perfekt til indendørs arbejde.

Få bare regnet af (pleaaasse!) – Der er Tour de Vestfyn i morgen. Vi har mere brug for tørvejret her.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
“Temmelige aktuel” – 10 år efter

For 10 år siden så jeg en "Temmelig aktuel musical". Jeg husker den dag ret præcist. Både situationen omkring ungdomshuset på Nørrebro og sympatien for besætterne i ungdomsskolens opførelse af...

Close