4 In Hverdagen

Nordpå mod Bornholm

Mens jeg drikker morgenkaffe klipper jeg et billede, til brug for en opdatering på hjemmesiden.

Og mens jeg gør det, kommer jeg til at tænke på en sjov historie en kollega engang fortalte, om sin kammerat, der netop havde købt en ny sejlbåd og nu skulle på sin første længere sejlads. Denne tur fortalte han min kollega om:

” … Og så går jeg syd om Langeland og dernæst nordpå mod Bornholm” 🙂

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Letten
  27. januar 2009 at

  Min gode ven Kent har redigeret i Danmarkskortet, så Bornholm fylder det meste og resten af Danmark er blevet puttet op i højre hjørne. Han er træt af at Bornholm bare bliver puttet ind der hvor der nu er plads. Jeg kan godt forstå det ikke altid er helt nemt, at finde ud af HVOR Bornholm egentlig ligger!!

 • Reply
  helle
  27. januar 2009 at

  Letten – DET billede tror jeg faktisk jeg har set, på Kents blog engang 🙂

 • Reply
  helle
  27. januar 2009 at

  Her har vi Kents billede

  http://www.flickr.com/photos/7614365@N06/1408419147/

 • Reply
  Letten
  29. januar 2009 at

  Ok, jeg fik ikke beskrevet det helt rigtigt, men meningen er da god nok, syntes jeg.

 • Læg en kommentar