3 Udgivet i Bolig og hjem

Note til mig selv

Det gør ikke noget her roder, bare vi har det godt. Det gør ikke noget her roder, bare vi har det godt. Det gør ikke noget her roder, bare vi har det godt. Det gør ikke noget her roder, bare vi har det godt. Det gør ikke noget her roder, bare vi har det godt. Det gør ikke noget her roder, bare vi har det godt. Det gør ikke noget her roder, bare vi har det godt. Det gør ikke noget her roder, bare vi har det godt. Det gør ikke noget her roder, bare vi har det godt. Det gør ikke noget her roder, bare vi har det godt. Det gør ikke noget her roder, bare vi har det godt. Det gør ikke noget her roder, bare vi har det godt. Det gør ikke noget her roder, bare vi har det godt. Det gør ikke noget her roder, bare vi har det godt.”

 

…..

 

Arrrggghhh – det hjalp ikke … 🙁

 

Andre blogindlæg

3 Kommentarer

 • Svar
  anni pedersen
  7. juli 2007 at

  Du har det nok ikke så godt når det roder.
  Jeg synes ikke om det roder hos mig og det tar så lidt tid og ryde up. Men jeg er ikke som hon i sangen Häksedansen.
  /anni

 • Svar
  Asger F.
  7. juli 2007 at

  Ha – anni har gennemskuet dén sang.
  Der var nu også noget galt med logikken, fordi
  “…., bare vi har det godt”. Men vi har det jo ikke godt når her roder. Så derfor GØR det noget at her roder.
  Jeg kender det alt for godt. Jeg siger “lyst og enkelt” når jeg præsenterer mit hjem, og så slår alle en skraldlatter op, selv om jeg egentlig gerne ville have haft det sådan.
  Men altså, hjemme er jeg en meget BLOMSTRENDE person, som jeg foretrækker at kalde det.
  Det bevirker at ikke så snart har jeg ryddet op, og blot slappet af et øjeblik, så ser det ud som der igen har været en blomstereksplosion.
  Hos mig selv kan jeg tydeligt se at jeg er meget mere produktiv når der er mere bart herhjemme, og mindre rastløs.
  Om ikke andet så alene af den grund at så skal jeg da ikke bruge tid på at rydde op, eller især på at tænke på at jeg burde gøre det.
  Venlig hilsen
  Dr.Feng Shui

 • Svar
  Tina - omme i London
  9. juli 2007 at

  Har du for travlt med at se Tour de “France” (laes England…)til at rydde op og holde orden?
  Jeg snuppede et par billeder paa mit lynvisit ved Meridianen i dag. De ligger paa min blog.

 • Læg en kommentar