0 Udgivet i Motionscykling

Nu får jeg chancen for, at gøre det bedre

Og så kom den årlige indbydelse til DCU’s Post Danmark Rundt medhjælperfest.

Jeg deltager som medfølgende påhæng for 12. gang.

Festen finder sted på Hotel Faaborg Fjord og traditionen tro er der cykeltur om eftermiddagen.

Med mit 12 års jubilæum her, er det også 12 år siden, jeg blev sat af på eftermiddagscykelturen første gang. I ved, det er den der cykeltur jeg før har fortalt om – “Det kunne vi gøre bedre” – og nu får jeg chancen for at bevise det!

Jeg skrev nemlig en mail til Jesper Worre, hvor jeg tilbød at være turleder i en gruppe 2 – en gruppe, der kører en social tur sammen, hvor vi venter på bakkerne, samler op og i det hele taget ikke køre så stærkt.

“Top!”, sagde Jesper. Han synes det var en rigtig god idé. Selv er han turleder i den hurtige gruppe.

Tilbage er, at planlægge en 40 kilometer lang rute i det sydfynske.

Og så ellers bare håbe på, at der er nogen der vil med mig ud at cykle …

turlederdcu

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar