0 Udgivet i Gymnastik

Nu med køller

Torsdag aften var første træning på Landsstævne gymnastikholdet. Mega spændende – det her er helt nyt for mig. Jeg vil tro vi var en 40 stykker, mænd og kvinder. Tilpas voksne. Alle flinke og imødekommende. Mange kendte hinanden i forvejen.

Ingelise og jeg kørte sammen og fandt vej til Åruphallen. Hun har været med til 4 Landsstævner. Det er mit første.

Først en fælles opvarmning. Den var lang og grundig og fuld af dejlig og almindelig gymnastik. Efter den første time sammen, blev vi delt op. Springerne i den ene hal og rytmegymnasterne i den anden – dem sluttede jeg mig til.

Og her blev jeg introduceret det sådan et par banditter her:

Det er køller og sådan nogle kan man jonglere med.

Jamen, det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg helt sikkert!

Instruktøren havde en glædelig nyhed. Ud over alle de yndefulde swing, skulle vi kun lære ét kast. Med højre hånd kaster man højre kølle ind under venstre arm og op i luften og griber den igen. Bang-bang-bang-bang-bang-bang-bang-bang-bang-bang-bang-bang-bang-bang lød det da 30 køller landede på gymnastikgulvet, Ha! Jeg var heldigvis ikke den eneste, der ikke kunne …

Anden gang fik jeg min kølle i hovedet.

Vi må låne køllerne med hjem. Så kan jeg øve mig hjemme på parketgulvet efter en youtube-video. Jeg har 10 uger til at lære at gribe den kølle. Udfordringer til HyggeHelle. Er det ikke skønt?

Her til morgen er jeg øm nye steder i kroppen, efter 2 timers uvant gymnastik. Jeg har sovet som en sten i nat.

Der er mere udfordring på programmet i dag: en af mine få årlige, men højt værdsatte kursusdage, venter. Hvis man spørger om lov til at lære noget nyt, får man nemlig “Ja” på min arbejdsplads. To dages “Grafisk kommunikation”. Det bliver dejligt.

God fredag, derude.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar