1 Udgivet i Løb

Nu med lyd i ørerne

Seneste aflysninger: Hjallerup Marked, Folkemødet på Bornholm, Wimbledon, Grejsdalsløbet … *suk*

Lørdag morgen. Det er tid for min 9. løbetur på Coronaruten – ned til Færgelejet og tilbaws igen. Den opmærksomme vil lægge mærke til, at der ligger et krydstogtskib ved kaj i Fredericia.

Bare roligt. Vi lokale er allerede blevet forvisset om, at der IKKE er 4.000 smittede amerikanere ombord. Krydstogtskibet et tomt og ligger her, fordi krydstogtsejlads er fuldstændig indstillet lige for tiden.

Men ellers, så prøvede jeg noget, jeg aldrig har prøvet før under min løbetur: Musik i ørerne.

Jeg kan normalt godt lide lyden af fuglefløjt og mine egne fodtrin, når jeg løber. Jeg synes også ofte folk med ørepropper og musik er farlige for dem selv i trafikken. Men jo – det var da en anderledes oplevelse. Det skal da prøves igen – man tænker lige lidt på noget andet. Jeg tror vil lave en playliste der passer til de ca. 40 minutterstid, jeg er om at løbe turen.

I går blev jeg færdig med den lyserøde sweater i silkemohair.

Så fin den blev. Og den passer mig 🙂 Jeg trængte også til en succesoplevelse på strikkepinde – den er god for min moral.

Andre blogindlæg

1 Comment

  • Svar
    VenterPaaVinBlog
    4. april 2020 at

    Hold op, en fin sweater!

  • Læg en kommentar