0 In Familie

Ny cykel til Laura

3×215 kr. for at eftertilmelde sig familieruten på Træd Til? Nej – om så aldrig formålet var så godt, det synes vi alligevel var i overkanten.

lauracykeltur1

Laura, Peer og jeg blev enige om at lave vores egen cykeldag i dag i stedet for.

lauracykeltur3

Turen startede kl. 10.00. Faster Helle her forsøgte at lægge en rute uden bakker. Det lykkedes ikke helt. Laura havde sit mas med sin gamle MBK Cheyenne, som hun måtte trække op

lauracykeltur2

Vi holdt en del stop (og spiste flere energibarer, end vi nåede at forbrænde) og cyklede de 21 kilometer med et gennemsnit på 15 km i snit.

Vel hjemme fik vi frokost og Laura syntes vist, det var helt rart at slappe lidt af med IPad’en oven på al den motion.

lauracykeltur4

Det er også den gamle cykel. Den er ikke supergod til Laura og det trætter, når materiellet ikke ruller.

SÅ er det godt, Faster Helle er leveringsdygtig i brugte cykler. Hvor mine cykler før har fået nye drengeliv – så kom jeg i tanke om, at Trek’en måske kunne få et nyt pigeliv?

På med Laura … Trek’en passede fint, med kun få justeringer. Grrrrr – Laura var hidsig og klar til at erobre de møgbakker!

lauracykeltur51

Vi fik prøvekørt Trek’en på bakken nede ved børnehaven, hvor Laura flere gange suste op i laveste gear og blæste af sted, som skudt ud af en kanon. Gearskiftet blev hun hurtig fortrolig med.

Hun var begejstret og ville gerne have cyklen med hjem lige med det samme.

Det fik hun dog ikke lov til. Først ville Onkel Kaj klargøre cyklen ordenligt, så den bliver helt perfekt og sikker at cykle på.

De skal nok blive gode venner, de to.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Føs’dag

Min førstefødte fylder år i dag. 31 styk af slagsen. De halve af dem har været med på Helles Hyggeblog. Billedet af os er helt friskt og blev taget den...

Close