0 In Løb

Ny klubtrøje skal luftes

Efter endt cykeltur i dag ….

Og hvilken cykeltur! Vi kørte ud i fint vejr og kunne pludselig se mørke skyer trække op. Der var lyn og torden og skybrud i de skyer der – så vi begyndte at ligge og cykle fra dem, alt hvad remmer og tøj kunne holde.

10 km før hjemme var vi plaskvåde og forsøgte egentlig bare at kommer sikkert hjem i tørvejr.

Jeg HADER at cykle i regnvejr. Jeg er bange for at glide og jeg synes ikke jeg kan se ordenligt. Så kravler jeg hjemad, det skal bare overståes.

Da jeg kom hjem, kunne jeg se, at vi slet ikke var dem, der havde haft det værste vejr.

Jo – men efter endt cykeltur var det altså, at jeg hentede jeg min nye klubtrøje. TADAAAAA – her er den:

nyklubtrøje

I næste uge, skal jeg ud og lufte den. Jeg skal køre et Mountainbike orienteringsløb og det bliver RET spændende, for jeg har overhovedet ikke kørt MTB-O siden mine prøveløb i februar.

Min målsætning er, at nå igennem inden for tidsgrænsen (som vist nok er 2 timer). Det bliver svært nok – jeg er ikke så god til tidspres på min mountainbike – helst vil jeg kunne nyde naturen og have tid til at tage billeder. 🙂

Jeg må stramme mig an.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar