2 In Foreningsarbejde

Ny post

Jeg fik en bestyrelsespost i DCU Motion område Sønderjylland/fyn i dag.

Det var selvfølgelig ikke helt uventet, for allerede den anden aften blev jeg ringet op af formanden, som spurgte om jeg var interesseret.

Det gjorde han selvfølgelig heller ikke ud af den blå luft, for allerede for ½ år siden var det på tale, at jeg skulle træde ind i bestyrelsen. Dengang drøftede jeg det så grundigt og længe med min egen formand, at områdebestyrelsen nåede at finde en anden løsning.

Nu er jeg til gengæld velforberedt på hvad jeg går ind til.

Jeg tror det bliver spændende – og forventer egentlig ikke, at arbejdsbyrden vælter mig helt.

Det er i hvert fald nogle hyggelige fyre, jeg skal arbejde sammen med. Nemme at snakke med – men vi snakker jo også cykling 🙂

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  AsgerF
  27. januar 2008 at

  Jeg ville bare have sagt tillykke med posten, men et TAK! er mere på sin plads, måske endda på vegne af klubberne i region Sydjylland-Fyn, for det vil være skønt hvis en initiativrighed mage til den du/I viser i Baghjulet og i det hele taget, kan komme de andre klubber til gode, eller ligefrem smitte.
  I mine øjne, som nogenlunde menig motionist, har det (intra)regionale samarbejde været ret usynligt, bortset fra Vintercuppen.
  Det har nu heller ikke været befordrende at hjemmesiden længe var temmelig kedelig og virkede uopdateret.
  Den helt nye hjemmeside fra november er mere lovende og teknisk flot, men foreløbig jo næsten kun en tom ramme uden meget rigtigt “menneske”-indhold. Men det er måske dén du har et øje på? (jeg har læst lidt forud i Hyggebloggen).

 • Reply
  helle
  27. januar 2008 at

  Områderegionerne virker ganske rigtigt noget usynlige på os menige klubmedlemmer – og så skulle område sydjylland-Fyn endda være et af de mest aktive.

 • Skriv et svar

  Read more:
  Iiiiiiis-tid

  Is! Min største last (især i sommervarmen) - godt med en lille pause i arbejdet. Der er kun 250 kalorier i sådan en bandit og dem brændte jeg af på...

  Close