0 In Svømning

Ny Speedo leveret og taget i brug

Min nye Speedo kom i torsdags, dagen efter jeg havde bestilt den. “Du kan hente den på dit lokale GLS afhentningsted”, skrev Watery. Hurtig og ekspedit levering.  Jeg strøg af sted efter arbejde for at hente pakken.

Dragten lever op til mine forventninger. Fredag morgen gled jeg i den og hoppede i i bassinet. Den gav gode ben, kunne jeg mærke. Jeg Speeeeeedede gennem vandet og kunne 1250 meter senere gøre status over en frysende kold martsuge.

2 x 1250 meter svømning
2 x 1 times spinning
1,5 times Gymnastiktræning
Men ingen løb …

Ikke helt efter VoresPuls planen, men OK (min forkølelse har flyttet sig fra (først) halsen, så op i snotnæsen og raserer nu nede i lungerne. Hoooooost!)

Det er lørdag. Jeg har overnattende gæster. Kaj er på vej til bageren og vi skal hygge os med det store morgencomplet, kaffe og god tid inden turen går til Melfar MTB hvor jeg er bestilt til en lille foto-opgave.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar