0 In Bolig og hjem

Ny Vitage spencerkjole

En “ny” vintage spencerkjole fandt vej til min garderobe i dag. Det er Second Hand og jeg fik den helt gratis.

Min moster er Kostumier og fik denne kjole til overs på den sin seneste filmproduktion. Egentlig skulle den afleveres tilbage til den Røde Kors butik, den var hentet i. Men hun kiggede på kjolen og tænkte: “Det her er Helle“.

Og det var rigtig.

Den passede mig perfekt, farven passer til alt det andet i mit klædeskab og kjolen faldt i min smag. Mærket er “Colours of The World” og det må være et ret gammel mærke, for jeg har kunnet fremsøge det i Vintage butikker.

Over spencerkjolen trækker jeg Nikolines lyserøde strikbluse og slår mit store beigefarvede Noa Noa tørklæde med bordeauxrøde dots omkring halsen. Efter en praktisk formiddag, sætter jeg mig ud på terrassen med en kop kaffe. Kaj cykler. Jeg holder hviledag.

Det er 1. maj og lidt for koldt til solslikkeri.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar