0 In Cykeltøj

Nye klæ’er

Nu er det 4 år siden Baghjulet fik sit nye klubtøj og dermed også 4 år siden jeg købet mit ‘sommersæt’ (korte ben, korte ærmer) til en supergod introduktionsklubpris.

Det er tid til at skiftet sættet ud – jeg har købt mig et nyt.

Det gamle er blevet lidt slattent i stoffet og den trafiksikre gule farve er falmet noget. Det har altså også været flittigt brugt.

Det skal blive godt at komme ud i det nye tøj. Når jeg ellers gider cykle en tur – cykelmotivationen er ikke særlig høj for tiden. (Til gengæld har jeg så god gang i løbeskoene, at de også snart står for udskiftning).

Det er lillebrors fødselsdag i dag og vi skal fint i byen.

Helle & Lillebror ….. arkivfoto anno 1969

Det fik mig til at tænke på hans fødselsdag for 4 år siden. Jeg glædede mig ualmindeligt meget til Lillebrors 50-års fødseldag dengang. Det var nu mest fordi at jeg havde et urimeligt hårdt program i ugerne op til, og at dette ville være overstået når vi nåede frem til den 12. maj.

Bla. var jeg på messe i Køln og jeg var pisse syg, da jeg kom hjem. Det kostede 4 dage til sengs … Ak-ja? Hvad vidste jeg dengang om, hvad man mon kunne slæbe hjem af diverse virus fra store internationale messer?

Nu er Europas messer aflyst.

Jeg hader iøvrigt messer. Det er en del af mit forrige job, jeg i hvert fald ikke savner.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Mountainbiken ud i lyset

Under store oprydningsdag i lørdags, fandt jeg min mountainbike i et hjørne af garagen - smidt lige der, hvor jeg efterlod den efter min sidste tur i marts. Halvflad, rusten,...

Close