2 In Gymnastik

Nye træningskammerater

Jeg havde aldrig været på gigtsanatoriet før, så min mor og jeg cirkulerede lige lidt rundt i bilen, før vi fandt ud af, hvor jeg skulle sættes af.

“Hvis du nu bare følger de to damer der”, sagde min mor med et svedent grin “så tror jeg du kommer det helt rigtige sted hen”.

Jeg drejede hovedet til højre, for at se hvem hun hentydede til og så:

To krøblinger … invalider …  humpende, vraltende, med deres sportstasker på vej mod bygningen hvor varmtvandsbassinet lå!

For få uger siden kørte jeg racercykel sammen med træningskammeraterne fra Baghjulet. Nu er det pludselig en hel anden slags træningskammerater jeg har fået.

“Hold-da-op”, sade jeg. “Det er så der jeg er i mit liv lige nu”. Og så kom vi sådan til at grine!

(“Auuww- auw – har-har-har – auw –  jeg kan ikke tåle at grine – auuww!!”.)

Damerne var rigtig søde og viste mig godt tilrette, nu da jeg var ny. De 5 andre på holdet var mellem 20 og 30 år ældre end mig. At dømme efter deres forvredne kroppe, har de langt større kampe at kæmpe og langt ringere fysik at kæmpe med end jeg.

Det var traditionel gymnastik, blot i varmt vand og det var godt for min ryg! I vandet var jeg næsten smertefri (jeg må snarest muligt i gang med at svømme!).

Marlene, min fysioterapeut, anbefalede mig at gå helt ned i den dybe ende, så jeg stod i vand til halsen. På den måde ville hele min ryg blive varmet godt op.

Det tog en time, det kostede 100 kr. og både penge og tid var givet godt ud. Jeg deltager på holdet en gang om ugen de næste 4 uger.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Judith
  15. maj 2007 at

  Jeg kender op til flere der går til “gymnastik” eller øvelser i varmtvandbassin, og de er alle meget glade for det. Pyt med om de er 20 eller 40 år ældre, bare det hjælper:-)

 • Reply
  Lizelotte
  16. maj 2007 at

  Godt at se et indlæg med lidt smil i, Helle 🙂

 • Leave a Reply

  Read more:
  Lørdags-blæsevejr

  62 kilometers solo "Rundt om Skovby".  Det er blæsevejr! Kom så, Helle! Når du kan se Lillebæltsbroen i horisonten er du næsten hjemme. Sikke en modvind - ser det ikke...

  Close