0 In Cykeltøj

Nyt cykeltøj til mutter-fit

Så er der nyt cykeltøj til mutter-fit.

Ikke fordi jeg mangler (vor-herre-bevares!) – men fordi jeg må have flere sæt Baghjulstøj at skifte med, når nu jeg gerne vil køre i klubtøj på Mallorca om 14 dage.

nytcykeltøj

Jeg hader cykeltøj …. gentager lige:

JEG HADER CYKELTØJ!

Cykeltøj er ikke skabt til mennesker med min højde og drøjde. Selv XL strammer og snærer og skærer sig ind i alle bløde og følsomme gemmere på min krop. Det er en smertefuld oplevelse, at skrue sig ned i. Nogengange begynder jeg at koldsvede og må sætte mig ned lidt.

Og så er det kronisk for langt.

Når jeg endelig kan lyne blusen omkring min krop, så når den mig ned midt på låret. Undervejs derned, må textilerne tilpasse sig ud over mine BREDE hofter – og det er ikke nogen let sag, for et stykke tøj, skab til mandehofter.

Kaj synes det er noget pjat! Skal jeg nu gøre et problem ud af det? HAN har da aldrig haft problemer med SINE hofter i Baghjulets cykelbukser.

Og så fik jeg alligevel en lille positiv overraskelse i dag, mens jeg prøvede det cykeltøj, tøjudvalget havde bragt mig i udvalg: En rigtig dame cykeltrøje!

Et nyt produkt vi fik ind i vores 30 år gamle klub sidste år: Cykelbluser til damer.

MAAAAND! Sikke en forskel for en lille bred “belgierhest” som mig, der har kørt i herre-cykeltøj i 15 år! NU forstår jeg hvorfor Nikoline siger “Aldrig mere i herretøj”.

Jeg valgte at beholde 1 stk. damecykeltrøje stk. XL. 1 stk. Knickers i XL (Herremodel. Aaaaalt for lange, men brede nok) og 1 stk. vindvest i XL – også den var alt for lang (ca ned på lårene.) Men det må jeg leve med. I vindvestvejr er det sikkert godt nok. Jeg har endnu aldrig ejet en cykelvindvest, jeg ikke har måttet folde 10 cm op af hensyn til føromtalte brede hofter.

Alt-i-alt trods alt ikke lige så slemt, som det plejer at være.

At betale: 1200 kr. når rabatten er trukket (Baghjulet betaler en fjerdedel). Et fund til prisen 🙂

Så er man lidt mere Mallorcaklar.

You Might Also Like

No Comments

Skriv et svar

Read more:
HandyHelle og HandyFar

Jeg har hyret min far ind, til at hjælpe mig med at renovere gæsteværelset, nu da vores logerende (Nikoline) er flyttet ud igen. Selv om jeg har én hel arm...

Close