2 In Familie

Nyt indbrud …

Forsikringsopgørelsen vedr. mine stjålne cykler er kommet. Mens min kun 14 dage gamle MTB dækkes fuldt, så får jeg kun 7.000 kr. for min 6 år gamle Vision Bike. Det kan man ikke købe meget ny racer cykel for. 🙁

I mellemtiden oplevede vi et nyt indbrud i går. Denne gang hos min svigerfar – tyvene brød soveværelsesvinduet op.

Heldigvis var svigerfar ikke hjemme. Hele hans hus var endevendt, da han kom hjem til midnat.

Tyvens udbytte: 2 flasker snaps. Alle svigermors smykker (og der var mange og de var værdifulde!) plus arvestykker efter oldemor Kathrine (sølvtøj). Svigerfar har fotografier af det hele, liggende på faste pladser i skuffer og smykkeskrin og kan derfor dokumentere hver eneste teske.

Ifølge politiet er det hele sikkert allerede omsat.

Pis og lort!!!!!!!!!!!!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  FruE
  20. oktober 2012 at

  SUK!! Når du ikke kan få mere for din gamle cykel kan man så ikke bede forsikringsselskabet om, at fremskaffe en ny i stedet for?

  Godt din svigerfar ikke var hjemme. Tænker at det nok er en god ide med fotos af ens værdi genstande. Husker nemlig godt, hvor svært det kan være, at komme i tanke om alt der er stjålet fea ens hus.

  God weekend.

 • Reply
  Ib
  20. november 2012 at

  I Middelfart Venstreblad den 12. jannuar 1945 kunne man læse om en sag om cykeltyveri i Strib.
  En tjenestekarl fra et nærliggende sogn var tiltalt for at have stjålet en cykel fra den lokale tandteknikker. Sagen blev så behandlet som en domsmandssag og den tiltalte kendtes skyldig i tyveriet og fik en dom på otte måneders fængsel hvori der var beregnet en betinget dom på 40 dages fængsel for en tidligere forseelse.
  Ups – havde det været i dag, så havde konsekvenserne været uoverskuelige for samfundets funktionalitet.

 • Læg en kommentar