0 In Foreningsarbejde

Nyt køkken …

I dag har  jeg prøve noget, jeg ellers aldrig har prøvet før:

Jeg har været ude at se på nyt køkken, sammen med en mand!

Lyder DET ikke bare familiært og ægteskabeligt?

Det var bare ikke min egen mand …

Det var heller ikke mit køkken …

Min primære opgave i dag, var nu heller ikke så meget køkkenet, som valg af farver og indkøb af maling til instandsættelse af Baghjulets klublokaler (hvilket altså omfatter både køkken og mødelokaler). Farverne bliver (selvfølgelig) til dels de blå klubfarver og de vildt kreative idéer har jeg folk til og vi har selv meldt os til den opgave, der handler om de gode idéer. 🙂

Så mangler jeg bare at finde nogle folk til de mere praktiske opgaver – selve malearbejdet. Her har jeg ikke så meget at byde ind med, for det er som bekendt mindst en generation siden, jeg blev fyret som malerlærlig.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar