1 In Bolig og hjem

Nyt liv i det gamle

I aftes fik Kaj sat de første nymalede låger op.  Vi har bestilt nye lamper og nu venter jeg på at få leveret de sorte vintage porcelænsknopper, som jeg fandt i en butik inde i Odense.

Hold op, hvor gi’r det nyt liv til det 31 år gamle HTH køkken 🙂

Se bare en forandring siden første renovering i 1995. Det længe siden (Det ses især på Emilie!)

Eller efter 2. renovering ultimo 90’erne. Det var dengang jeg havde min “Madam Blå”-blå periode 😉

Det er sjovt, at se det gamle få nyt liv, men når det er sagt …

.. så kan dansk industri – og HTH – da ikke leve af, at vi har vores køkkener i 31 år+!? Så sælger HTH jo ingen nye køkkener, og så bliver de allesammen arbejdsløse, derovre i vestjylland. Og når HTH køkkener ikke sælger køkkener, så producerer de heller ikke nogen køkkener og så køber de ikke noget industrilim og så bliver alle mine gamle kollegaer ovre hos limfirmaet i Østjylland også arbejdsløse.

Og den sure HTH sælger, Kaj snakkede med forleden, han sælger heller ikke nogen køkkener. Og så bliver han sikkert endnu mere sur og går hjem og bliver uvenner med konen. Og konen, hun gider da ikke se på sådan en sur mand, så hun vil sikkert skilles og så skal deres store hus sælges, men ingen kan købe det, for alle er blevet arbejdsløse og til sidst bliver konen nødt til at flytte i kommunal lejebolig med de tre trofæ-børn, de sikkert har nået at få mens det gik godt. Men hun har ikke råd til at betale huslejen med en indkomst (og den sure HTH mand, han har heller ikke råd til at bidrage, for han sidder alene i det store hus, de ikke kan få solgt), så konen skal have friplads til børnene og kommunalt tilskud til huslejen i lejeboligen.

Og det har kommunen næsten ikke råd til at betale, for de er lige blevet sammenlagt med 3 mindre og temmelig fattige kommuner og så tjener de heller ikke mange penge, når borgerne er arbejdsløse og betaler for lidt skat og produktionsvirksomhederne er lukkede, fordi ingen har råd til at købe nye produkter.

Og forresten er kommunen i forvejen ved, at lukke alle skolerne, og hvor skal konen SÅ gå hen, med hendes og HTH mandens tre trofæ børn?

Den jo ren gal den her!

Jeg burde nok have “smidt væk og købt nyt”. 🙁

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Helle MA
    28. september 2010 at

    Bare rolig, Helle. Der er mange andre, der skifter køkken tiere end du og jeg.
    Men med den holdbarhed, viser det jo, at det er et godt produkt, I er startet med. Og jeres nymalede låger giver mig lyst til at få malet mine også, så de kan holde min tid ud.

  • Læg en kommentar