0 In Gymnastik

Nytårskur med Stinne

Mandag aften var der Nytårskur i Kauslunde Gymnastikforening. Det er nærmest en tradition og det er altid sjovt. Samtlige foreningens hold er samlet i Hyllehøjhallen.

Denne gang havde vi besøg af gæsteinstruktør Stinne Lillelund, som har et imponerende Gymnastik CV. Hun er fysioterapeut (har bla. arbejdet en sæson på Alpe D’Huez), hun underviser i gymnastik på højskoler og seminarier, er selv aktiv gymnast og instruktør. Og så er hun uddannet indenfor sundhed og ernæring og har en fortid på Verdensholdet.

stinne

Serie, dans (uuuh, ikke min stærke side), kredsløbsøvelser og lege – hold OP, hvor vi dampsvedte, bare en halv time inde i arrangementet.

nytårskurkif

Hele dagen har jeg kunnet mærke mine nytårsstive krop (av!).

Her til aften fordøjer jeg mit low carb måltid fra Årstiderne og samler mig sammen til at cykle et par omgange på Melfar 24 timers naturen – jeg tror jeg kan nå to inden aftenkaffen 🙂

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar