0 In Gymnastik

Nytårskur

Der var nytårskur i KIF i aftes og det var min gamle gymnastikinstruktør gennem 17 år, der kørte arrangementet. For satan, hvor var det godt at være tilbage hos Annegrethe!

Jeg begyndte på Annegrethes gymnastikhold i 1999 fordi jeg fik det anbefalet af en kollega en dag på arbejde, hvor jeg klagede mig over ‘musseskader’. Hun gik selv på holdet og nu begyndte jeg også. Jeg var 34 år og jeg blev der lige indtil foråret 2017, et par måneder efter min 52-års fødselsdag.

Den sidste træningsdag i sæsonen mindede Annegrethe os lige om, at efter sommerferien trænede vi kl. 16.00.

Kl. 16.00 ?!

SÅ var det, at jeg opdagede, at vi var stået på holdet og blevet SÅ gamle, at ud af en 80 gymnaster på holdet, var vi kun 3 (!!) der stadigvæk var på arbejdsmarkedet. Og så kunne holdet ikke længere forsvare at optage den attraktive haltid mandag aften kl. 19.00.

Jeg var sat af holdet …

Samme sommer fik jeg store problemer med min nakke og højre skulder/kraveben. Først troede jeg det var min nye hovedpude, som blev lagt til side (den var for høj). Senere tilskrev jeg problemerne brækkede kraveben, stressende (og for meget) arbejde, timer på racercyklen (ting der egentlig altid har været der). Det blev ved og mit nu nærmest kroniske hold i nakken har aldrig været helt væk siden.

Jeg har brugt massevis af penge på massører og fysioterapi. Det hjælper kun kortvarigt.

For nyligt kom jeg til at tænke på, at mine nakke problemer faldt sammen med, at jeg stoppede med at træne Annegrethes gymnastik. Kunne der være en sammenhæng????

Af samme grund har jeg skiftet ugens ene spinningstime ud med pilates. Det har faktisk hjulpet.

Vi trænede næsten 2 timer i aftes og jeg lavede øvelser , som jeg ikke har lavet siden jeg var med på holdet.

Åhhhhh – det var så godt.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar