0 In Løb

O-løb med Anne-Marie

Lørdag morgen havde jeg en løbeaftale med Anne-Marie kl. 09.00 – vi træner til Odense Zoo Kvindeløbet til maj. I dag skulle vi i skoven.

For det nu ikke skulle være så kedeligt, havde jeg være på OK-Melfars hjemmeside og printe nogle kort over Hindsgavlhalvøen ud. Vi skulle løbe “Start 1” – 8 poster og 2,9 kilometer i fugleflugtslinje.

Vi parkerede bilen ved Hindsgavl Slot og spænede ud. Vi løb allerede forbi den første post – ooooh, hvilken gave. Så fik vi lige lidt flere kilometer på der. 🙂

oløb_medAM

Herefter gik det helt forrygende med at løbe fra post til post og på den måde fik vi en dejlig rute, vi med garanti ikke ville have fundet på selv.

Det meget sjovere at løbe, når man har noget andet at koncentrere sig om. Man har simpelthen ikke så stor medlidenhed med sig selv, fordi man er ude at løbet.

Og så er der tifold bedre for min ryg, at løbe på skovbund. Hold op, hvor har jeg haft ondt efter de 7 kilometer på asfalt i tirsdags. Jeg skal bare løbe i skoven. Ingen tvivl om det.

Vi oksede rundt – op og ned ad bakker – hilste på vores vej, på nogle friske Spejderpiger, der også var ude at løbe efter poster.

Da de 8 poster var fundet, stod kilometertælleren på 4!

oløb_medAM1

Overordenligt godt gået af Helle og Anne-Marie. Det gør vi igen en anden dag. Næste gang skal vi løbe “Start 1 baglæns”.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar