0 In Vejret

Odds imod træningsturen

Hold da op, hvor havde formiddagens træningstur mange odds imod sig.

Storm, rusk og regn. Jeg var i byen i aftes, kom sent i seng og var træææææt, da jeg vågnede. Kaj gjorde hvad han kunne, for at lokke mig til at blive under dynen hos ham …

Men ud kom jeg. Forberederne er gået i gang!

60 km. i selskab med Henning og HOLD KÆFT en hjemtur vi havde. Henning, I ved, det er ham jeg har fortalt jer om, som kører bedst på en stang wienerbrød. Selv med det vejr vi havde i formiddags, kunne jeg kun med nød og næppe slæbe ham forbi bageren i Ejby.

Det lykkedes dog. Vi delte hans energibar i stedet og den fik vi da vist så godt og vel forbrændt, med stormvejret front imod os og tøj, der var tungt af vand. Man bruger meget energi på at holde varmen.

Man er mere end almindelig skudt oven i hovedet, når man bevæger sig ud på en træningstur i sådan et januarvejr!!! Jeg skulle være blevet liggende mellem Kaj's varme lår …

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar