1 Udgivet i Løb

Odense Zoo løbet

Så fik jeg løbet mit livs første 10 kilometers løb – og mit livs 2. motionsløb ever. Første gang var Kongebroløbet det herrens år 1995 (5 km).

Anne-Marie og jeg kørte til Odense i god tid. Fandt en parkeringsplads. Hentede startnumre. Gav os god tid til at kigge på stande og boder (og brugte penge!).

Anne-Marie var faktisk syg med dårlig mave. Hun havde sygemeldt sig fra instruktørcyklen på Topforms morgenspinningshold og først over middag, kunne hun spise og drikke. Ikke de bedste betingelser at løbe 10 kilometer på. Jeg var bekymret for hende – tænk hvis hun besvimede!

Kl. 18.30 gik starten og vi lagde os bagerst i det 283 store felt af kvinder på 10 kilometersruten.

Vi luntede derudaf i jævnt tempo og ligesom under vores fortræningsture (TO styk af slagsen) samtaler vi ikke under løb. Først under vores gå-pauser snakker vi.

Ruten var rigtig god! Turen langs Skovsøen i Odense, ad stierne, forbi Zoo (og på hjemturen IGENNEM Zoo) og gennem Munkemose var rigtig smuk (lidt samme ruten, som Ecco Walkathon).

Dejligt at løbe på grusstier.

Vejret tilpas tempereret.

Anne-Marie blev DØD-tørstig (forståeligt nok), for hun havde jo næsten ikke kunne drikke hele dagen. Jeg havde hele dagen haft en 750 ml. vandflaske stående ved computeren og huskede at notere mig, hvor mange af slagsen jeg drak i løbet af dagen. Anne-Marie OVERFALDT vanddepoterne og da hun forlangte kaffe og kransekage vidste jeg, at hun var ved at være rask igen 🙂

Gå-løbe-gå-løbe-gå-løbe …

Langs ruten mødte jeg mange cykelvenner fra arrangørklubben OGF (som var med på Tour de Paris i 2011). Der var mange friske bemærkninger fra mændene langs ruten – og mange vittigheder. “Løverne i Zoo skal fodres – i skal den vej – Men vær ikke urolig: De gider ikke bide i sådan nogle sejt gammelt kød!!!! Ha, ha, ha …”).

zooloeb1

Jeg var godt øm, da vi løb i mål, men også ret stolt af mig selv. Jeg havde løbet 10 kilometer!!!!

zooloeblover

1 time og 13 minutter tog vores tur. Vi gjorde intet for at skynde os, eller løbe “en god tid”. Vi stoppede op inde i Zoo og tog billeder og vi tog de pauser vi havde lyst til.

Jeg er rigtig glad for, at Anne-Marie lokkede mig med. Det var en sjov og hyggelig aften.

Men jeg lavede en aftale med mig selv:

HVIS jeg skal prøve at løbe den her tur igen næste år, så skal det være med yderligere 5 kg. mindre på sidebenene!

Jeg har nu tabt 4,5 kg. siden nytår og processen er stadig i gang. Og som Tyler Hamilton siger: Vægt betyder alt!

Billedet herunder: Helle og Anne-Marie ved Skovsøen før starten.

zooloeb2

Andre blogindlæg

1 Comment

  • Svar
    Kirsten
    13. juni 2013 at

    Flot klaret! 🙂

  • Læg en kommentar