0 In Hverdagen

Og det var så uge 10 2020

Mandag i uge 10 2020 = Feriefridag! Hvor har jeg nydt at have fri 3 mandage i træk og jeg har stadig 2 til gode. DET kunne jeg hurtig vænne mig til.

Mandag aften uge 10 2020 var jeg på gæstevisit i Baghjulets bestyrelse. Jeg var indkaldt sammen med min kollega i IT-udvalget for at snakke … ja, IT.

Tirsdag var der ekstra-træning til gymnastik for 2. tirsdag i træk, nu da opvisningen er nært forestående. Inden gymna, checkede jeg op på min far, som var en tur på sygehuset. Han fik indopereret en pacemaker denne tirsdag i uge 10 2020. Operationen gik godt og patienten har det allerede bedre.

Onsdag aflyste jeg min spinningtime og suuuste af sted på mountainbike kl. 17, da jeg var hjemme. Solen skinnede i skoven og det var tørvejr! Det blev til en times tid i frisk luft ….. åhhhhh, hvor jeg glæder mig til forår!

Stadigvæk forårsfornemmelser torsdag: Jeg gik en lang tur efter arbejde og hørte fuglene pippe. Så hjem og sætte mad i ovnen (Kaj var til spinning). Jeg lagde en seddel til ham og underskrev den “hilsen din elskede kone” (intern joke 😉 ) og kørte til pilates.

Ahhhhh – pilates er en nyyyydelse!

Nu er det blevet fredag. I eftermiddag venter en løbetur med Royal Runners efter endt arbejdsdag. Kaj bager pizzaer til os i aften og har allerede lagt dejen. Den skal hæve et helt døgn og den indeholder ØL.

Cykelfotografen skal på job igen i uge 10 2020

I morgen skal jeg ud og fotografere til Melfar MTB og jeg studerer ruten for at finde et godt sted at fotografere, så billederne ikke kommer til at ligne dem fra jeg tog de foregående 2 år. Kaj får besøg af en gammel ven, der ikke har besøgt os siden FØR vi fik Nikoline. De skal ud at køre på Staurby Sporet.

Det var så godt og vel uge 10 2020.

Weekend. Kom an!

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar