0 In Mallorca

Og frøerne kvækkede …

Jeg var alligevel heldig at få selskab på min Orient-tur i dag. 4 gruppe 2-deltagere og hele gruppe 1, drog af kl. 9.30 i morges.

Solskin og medvind hele vejen ud til Maria del Cami, hvor vi tog vores (tør jeg efterhånden godt sige) TRADITIONELLE kaffestop før opstigningen til Orienten.

Og pyhhh – den virkede hårdere i dag, ende de foregående gange. Jeg er sikker på det må skyldes Den Sorte Synapse – den har kun 2 klinger!

Kaj siger godt nok, at jeg har nogetlunde lige så mange gear som på min egen derhjemme, men jeg synes nu jeg manglede mindst 2.

Men op kom jeg og frøerne kvækkede præcis i det hårnålesving, jeg plejer at høre dem. Præcis der, har man rigtig godt af at blive afledt af kvækkende frøer. Så tænker man lidt mindre på, hvor ONDT det gør i lårbasserne.

På toppen spiste vi igen i år en lækker frokost på L’Hermitage, inden nedstigning og hjemtur.

Pyhh – hjemturen var hård. Var det de manglende gear? Spaghetti Bolognese i maven eller var det gruppe 1 drengenes tempo, der sled?

Før jeg så mig om, var der kaffe og is og så de sidste kilometer hjem. 115 gode kilometer ind på kontoen. Lige nu gider jeg slet ikke at cykle i morgen. Det kan aftensmad, Baghjulshygge over middagen og en god nats søvn nok ændre på – maaaaaand, hvor har jeg bare sovet godt om natten den seneste uge!

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar