Om Helle

Jeg hedder Helle Stougård.

Jeg er et menneske, der vågner hver morgen, med det stålsatte mål, at få det bedste ud af dagen i dag. Den kan aldrig gøres om og vi ved ikke, hvor mange dage vi får.

Mennesker med negativ energi, trækker mig ned og gør mig ked af det. Dem øver jeg mig på, ikke at bruge tid på. I stedet bestræber jeg mig på, at omgive mig med positive mennesker, der giver energi – 2+2 skal give mere end 4 – og så gør jeg mig umage for at lave noget, jeg synes er sjovt – hver dag.

Jeg øver mig hele tiden på, at bekymre mig mindre om det, jeg alligevel ikke kan ændre.

Jeg blev født i 1965. Jeg har gået i skole i mere end 20 år af mit liv. Her har jeg taget eksaminer som engelsk/fransk korrespondent, merkonom i markedsføringsplanlægning og kommunikation, som webredaktør og i Human Ressource.

Jeg elsker at skrive og at lege med Joomla og WordPress.

Bloggen her oprettede jeg i år 2006. Det er en hobby-hjemmeside. Du finder ikke ét eneste sponsoreret indlæg, blandt de mere end 4000 blogindlæg på bloggen. Ingen betaler mig for at skrive, tale eller mene noget som helst!

Jeg er gift med Kaj, som jeg har været kæreste med siden jeg var 17. Han er min livsledsager og soulmate – sammen er vi forældre til Nikoline (født 1989) og Emilie (født 1991). Senest er vi også blevet bedsteforældre til lille Anna (født 2021).

Jeg arbejder mange timer om ugen. Nogle af timerne får jeg penge for.  Meget arbejde gør jeg frivilligt og af lyst. Det kalder jeg fritid. Jeg er forfatter – for jeg har nemlig skrevet 1 bog, som er solgt i 100 eksemplarer!

Og så er jeg passioneret motionscykelrytter (rigtig cykelrytter, med TO brækkede kraveben og FIRE brækkede ribben!) – Jeg cykler for sjov!

Hvis du har lyst, kan du kontakte mig på e-mail adressen helle(snabela)helleshyggeblog.dk eller connecte til min LinkedIn profil her.

Helleshyggeblog er kun for sjov. Jeg håber du vil hygge dig her. Det gør jeg 🙂

Hvis du har spørgsmål til mig, er du velkommen til at skrive på helle @ helleshyggeblog.dk