2 In Motionscykelløb

Omkonvertering fra 167’er til 85’er …

Massagen hos Lotte i aftes gjorde ONDT men også GODT ondt. Hun anbefalede mig at få noget ordentligt muskelafspændende medicin, for mine lændestykker er som et bræt, siger hun.

Jeg har mailet til Grejsdalsløbet og bed dem omkonvertere min 167’er til en 85’er. Der bliver INGEN lang bakketur på søndag for mit vedkommende – men måske en kort. Lige nu skal jeg vist bare være glad for, at kunne holde hjulene i gang.

I torsdags inden jeg gik hjem tilbød min chef, at bytte mit skrivebord ud med det hæve-sænkebord, som står ubrugt hen et andet sted i huset. Han tilbød det selv. Ingen ublu krav fra Hygge Helle her. Man skulle jo nødig gå hen og være til ulejlighed.

Jeg er spændt på, om han har fået det gjort.

I samme forbindelse lovede han at skaffe mig en computer. Uden en sådan, er det nemlig lidt svært at løse de opgaver, han har ansat mig til.

Klubbladet er næsten færdigt. Det er altid sværest at få det lukket. Hver side skal være fyldt helt op, så der ingen tomme huller er. Hvis det kniber med at få plads til det sidste, er det et valg imellem at slette noget eller indsætte hele 4 nye sider – ellers går det jo ikke op med et blad. Det er et pulsespil.

Måske skulle jeg køre til sommergymnastik i aften? Lotte mener jeg ville have godt af det …

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anita
  7. maj 2007 at

  Jeg håber den muskelafslappende medicin så vil virke ordentligt på dig. På mig gav den desværre kun hovedpine og nix weiter, men vi er heldigvis forskellige og optager medicinen forskelligt. Rigtig meget pøj pøj med det hele :o)

 • Reply
  Lene
  7. maj 2007 at

  Det er godt at læse, at det går fremad , langsomt men dog fremad. Håber medicinen virker.

 • Læg en kommentar