0 In Familie

Onkel flyttemand Kaj

Onkel flyttemand Kaj har haft travlt denne weekend.

Først bar han seng op og ned til første sal, for den anden niece, som nu også er flyttet i ny lækker lejlighed.

Om eftermiddagen skiftede han kasket og legede Svoger Flyttemand Kaj og slæbte køleskabe, opvaskermaskine og tørretumbler, samt installerede hele pivtøjet. Det skete i min familie, hvor stor set alle mandspersonerne efterhånden er alt for rygsvage til at slæbe noget som helst.

Der har godt nok være rift om Kaj denne weekend. Jeg har en meget træt mand i aften.

You Might Also Like

No Comments

Skriv et svar

Read more:
De er røde!

Pakken med de dæk, jeg vandt for min artikel i Cykelmotion Danmark, er ankommet og jeg har fået den pakket op. Dækkene er røde!!! Det kan da ikke være tilfældigt?!...

Close