0 In Bolig og hjem

Onsdag med livskrise

I går eftermiddags gennemlevede jeg en lille personlig krise. Mit lille dukkehus (det med den lille dukkehus-have, jeg drømte om …) blev solgt for næsen af mig, endnu før jeg selv nåede at kunne købe det.

Æv! Nu må jeg finde noget nyt at visualisere på …

Efter arbejde satte jeg mig derfor i en halv times tid ude på min solfyldte terrasse og surmulede. Først tænkte jeg, at hvis jeg ikke kan få det hus jeg vil HA’, så vil jeg slet ikke sælge ….

Men så blev jeg god igen.

Skuede ud over min STORE have, som er så flot, så flot (takket være Haveservice fra Strib) og naboen, som har hentet vores store rodebunke af overskydende Herregårsdssten. Jeg skal nok finde et andet hus, med en dukkehushave!

Senere kastede jeg mig ned i sofaen (og blev der!) med mit udfordrende strikketøj (svært mønster) og gloede på dronnings fødselsdagsfest. Først havde jeg dog ringet til Emilie for at høre, hvordan den første dag i børnehaven var gået. Det nye job i den private – hvor de kører rundt og henter børnene om morgenen (så forældrene ikke behøver at aflevere dem selv) og hvor kokken laver take-away aftensmad, som familierne kan tage med hjem, når de henter ungerne og derved sparer tid og kan bruge den på hinanden i stedet for madlavning og hvor de holder Kænguruer som kæledyr, så børnene har noget, de kan klappe.

Jamen, altså – hvad der dog ikke finde, i disse moderne tider 🙂

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar