3 In Mallorca

Onsdag med picnictur og flere stigninger

Dagens træningstur startede først kl. 11 i dag, så der var tid til en hyggetur i morges. Vi lagde vejen forbi stranden, hvor vi dasede i sommers. Vejret var skønt. Der er allerede mange turister hernede.

Bagefter købte jeg mit livs første bøtte buksefedt. Jeg skulle have taget min damesadel med – jeg savner den! Men buksefedtet virkede som Martin lovede – man blev sgu helt kold i røven!

Kl. 11 drog jeg ud i Mallorcas smukke, smukke natur sammen med Dini Tours gr. A – det gik i forrygende tempo bakke op og bakke ned og jeg havde nok at gøre, med at hænge på, det bedste jeg havde lært. Det er nu sjovt at sidde på hjul hos de hurtige drenge og piger – bare et stykke tid.

Vi skulle mødes til picnic ved Santa Margalena og da vi ramte det bjerg, vi skulle mødes på, var jeg godt brugt og færdig med gr. A for i dag. Jeg kørte de 4 km op af bjerget med 8 km i timen – og her ventede en overdådig picnic i flot solskin på en fantastisk grøn plet og sikke en udsigt!

Senere kom bøvlet, med at komme NED af det lortebjerg, jeg havde rodet mig OP på. Pis-og-lort! Jeg hader at køre stejlt ned ad et bjerg, med en masse hårnålesving.

Jeg kørte med gr. C hjem til hotellet, hvor jeg sluttede dagens 80 km med en appelsinjuice ved poolbaren, inden jeg gik op på hotelværelset og ved en fejltagelse kom til at slette (næsten) alle billederne fra dagen.  GODT GÅET Helle!!! Men I kan da få Kaj at se, som Per har ”skudt” ham på bjerget her …

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Peter
  16. maj 2011 at

  Jeg elsker din måde at skrive på!

 • Reply
  Helle
  16. maj 2011 at

  Tak 🙂

 • Reply
  Johanne
  23. oktober 2014 at

  Helt enig med Peter! Man bliver fanget af det du skriver, men okay, jeg elsker så også Mallorca! Klimaet, maden, landsbyerne…og ikke mindst strandene.

  Jeg bruger jo nok en anelse mere tid på strandene end på ‘cykelstierne’ 🙂

  http://www.mallorca-beaches.com/mallorcas_strande.htm

 • Læg en kommentar