0 In Mad

Op med flødebollen

Den med wienerbasser, som man fortryder straks man har sunket dem – det minder mig om en gymnasieveninde.

En dag i 1. g. fortalte hun mig, at hun havde fået en genial idé. Dagen før, var hun nemlig kommet til at spise en flødebolle mens hun lavede lektier. Det ærgrede hun sig så meget over, at hun havde stukket en finger i halsen og kastet flødebollen op i toilettet bagefter.

Smart, fordi:

  • Hun havde haft nydelsen ved at spise flødebollen
  • og hun var sluppet for de overflødige kalorier.

Jeg kunne godt se hendes pointe. Desværre kunne jeg ikke selv bruge fiffet, for jeg har aldrig kunnet fremprovokere opkastninger. Jeg kunne stikke langemanden helt ned bag drøblen, uden at der skete noget som helst (havde forsøgt nogle få gange, fordi jeg havde drukket for meget øl og ville af med kvalmen – forgæves).

Vi var 16 år og vi havde aldrig hørt om "bulimi".

Hvor meget hun praktiserede det ved jeg ikke, men hun tabte 15 kg. i løbet af vores gymnasietid. Vi roste hende til skyerne og skrev om det i den blå bog.

Hun og jeg var lige høje. Da vi blev studenter vejede jeg 57 kg., var muskuløs og bredskuldret (svømmer, allerede dengang).

Hun vejede 47 kg, var gennemsigtig, tynd og prinsesseagtig smuk.

Og jeg misundte hende …

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar