2 Udgivet i Svømning

Op- og nedadgående kurver

Det lykkedes mig at crawle 50 meter ud af de 1000 jeg svømmede i morges. Hvert crawl tag med højre arm, gør ondt helt oppe fra kæben og ned i albuen, og jeg kan næsten ikke løfte armen op over vandoverfladen. Alligevel kan jeg mærke, jeg har fået meget mere styrke i højre arm, siden jeg tog de første svømmetag nede i Alcudia bugten, for 5 uger siden. Der er opadgående kurver på styrkesiden.

Og da jeg stod op på vægten i morges, vejede jeg 5 kg. mindre, end jeg gjorde efter ferien på Mallorca for 5 uger siden. For 5 uger siden noterede jeg ikke den vægt i min træningsdagbog (som ellers er noget af det mest veldokumenterede jeg har) – næ, nej. Jeg blev selvfølgelig enig med mig selv om, at nu var den badevægt IGEN dødhamrende upålidelig! Men der er altså nedadgående kurver på delle-siden.

Det er fredag.

Kroppen føles god at være i.

Jeg skal på kursus (der er kommunikation på programmet).

Og i aften må jeg få et glas rødvin 🙂

Andre blogindlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Helle MA
  8. oktober 2010 at

  Det var da en god måde, at starte weekenden på. Men sig mig lige, om det er fordi du har fjernet fokus fra, hvad den badevægt har at sige. Eller er det kun her på bloggen, du har forbigået den?
  Og skyldes vægttabet mindre cykling og dermed mindre sult, eller har du været ualmindelig standhaftig. 5 kg er da vildt meget på kun 5 uger. Rigtig flot.

 • Svar
  Helle
  9. oktober 2010 at

  Du kan TRO jeg ikke har fjernet fokus. Jeg fører mine ugenlige energirenskaber ned til mindste kalorier og har en målsætning om gennemsnitlig 7 timers træning om ugen og helst ikke mere end 1700 kalorier om dagen. Det første går rigtig godt: Siden medio august har jeg kørt spinning 3-4 gange om uge, cyklet MTB 1-2 gange, svømmet en enkelt gang ugenligt, styrketrænet og passet min gymnastik mandag aften. Og jo mere jeg træner, jo mere – GRRROOOUUUUUWWWWW!! – sulten bliver jeg. Så det sidste – det med 1700 kalorier om dagen – det går mindre godt. Jeg taber mig i sneglefart :-/

 • Læg en kommentar