0 In Foreningsarbejde

Opslag med lang levetid

En af mine ansvarsområder i Baghjulet er at vedligeholde tavlen oppe ved pladsen, hvor vi cykler fra. Jeg er ikke lige så god til at vedligeholde tavlen, som jeg er til at vedligeholde hjemmesiden. Det sker, at opslagene hænger og bliver lidt for gamle.

Men i aften huskede jeg nøglen og fik ryddet gamle opslag af vejen. Jeg hang et nyt op, hvor der stod: “Motionscykelklubben Baghjulet cykler her fra pladsen hele vinteren søndage kl. 09.30 – yderligere cykelaktiviteter se www.baghjulet.dk”

DET må da sige, at være et opslag med lang levetid. Smart, ikke? 🙂

You Might Also Like

No Comments

Skriv et svar

Read more:
Førstehjælper

Jeg er ikke nogen særlig god førstehjælper. Et kursus har jeg aldrig fået - men hvad værre er: Jeg bliver sådan lidt "skidt-mads" når der sker noget. Og så er...

Close